Website roeitocht

Er is een speciale website met meer achtergrond rondom de roeitocht van FR-NK en zijn mariniersbuddy’s . Van Droom naar Werkelijkheid is de titel van een waar gebeurd verhaal.

De website is www.vandroomnaarwerkelijhheid.nl en FR-NK schreef een boek over deze tocht in 2015.

Samen met oud-mariniers hebben we in 2 jaar tijd van niets, iets weten te maken. Te weten de grootste sloeproeivereniging van Nederland. Niet door discussie maar gewoon door te doen. Mariniers eigen. Oftewel kip konijn. En we deden het voor onze buddy’s in nood. Hierover vertel en inspireer ik graag in mijn lezingen en workshop. Hoe is dit mogelijk geweest. Een waar verhaal over verbondenheid, kracht en toewijding en waar dit toe kan leiden. Van harte aan te bevelen in samenwerkingen!

www.vandroomnaarwerkelijkheid.nl

Uit het boek…, de Korpswaarden

“De drie Korpswaarden van de mariniers zijn verbondenheid, kracht en toewijding. Dit zijn de DNA-bouwstenen van de Korpsgeest. Ze zijn het ankerpunt van de 36 eigenschappen en waarden die een marinier tot een marinier maken. Ze ontstaan tijdens de opleiding, training en inzet. Deze drie Korpswaarden, met hun onderliggende eigenschappen, genereren samen de trots die iedere (oud-)marinier voelt om deel te maken van het Korps Mariniers. Dat is wat hem marinier maakt. Voor het leven…”

Er zijn duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en de voorbereidingen te staken. Maar een marinier gaat verder waar anderen stoppen. Een marinier denkt altijd in oplossingen. ‘Kan niet’ bestaat niet. Het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’ gaat over deze roei-challenge.

Uit het boek…, verbondenheid

“De sterke verbondenheid tussen mariniers van alle rangen en standen is het krachtigste wapen om gevaar, angst en stress tijdens het operationeel  optreden te overwinnen. Deze bijzondere band is gebaseerd op loyaliteit en respect voor elkaar en elkaars opvattingen. Onderling vertrouwen en humor creëren een unieke saamhorigheid die mariniers in staat stelt grootse uitdagingen aan te gaan. Een marinier presteert het beste in de eenheid van de groep. Niemand is groter dan het team…”

Rondom deze tocht en alle voorbereiding incl. uitdagingen geeft FR-NK lezingen, workshop en trainingen. Deze gaan over doelen, waarden, leiderschap, teamvorming en de kracht van het buddy-systeem. Interessant voor teamdagen, events, congressen, teamuitjes, ondernemersvereningen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *