FR-NK als trainer

 • Wil je als team groeien en doorontwikkelen?
 • Wil je als leidinggevende het potentieel uit jezelf halen? En uit die van anderen?
 • Wil jij als met je team het beste van twee culturen?
 • Zoek je een trainer die je persoonlijk en als team laat groeien? Een trainer die meedenkt
  of
 • Ben je in voor een krachtige rakende training, speciaal ontwikkeld door FR-NK zoals
  – leiderschapslessen van Nelson Mandela

  teamtraining beste van 2 culturen

FR-NK heeft een zeer rijke ervaring als trainer van teams, organisaties, leidinggevenden, ondernemers en directies. Hij verzorgt maatwerktrainingen, in-company. Een visie en waarden weet hij te vertalen naar de cultuur die in de praktijk zichtbaar wordt.

Interesse in een van zijn speciaal ontworpen trainingen. Dit kan als open inschrijving of als in-companytraining.

OPEN TRAININGEN/ EVENTS

Met zijn trainingen help FR-NK leidinggevenden, ondernemers en teams. Als oud-marinier en met zijn verdieping in Zuid-Afrikaanse Ubuntu-filosofie: “ik ben omdat WIJ zijn” brengt hij het beste van 2 culturen op gebied van samenwerken en leiderschap samen. Briljant, verrijkend, adembenemend; het beste van culturen en leiderschap en hoe dit zelf toepast! FR-NK is oprichter van 4Human Training,Coaching & Advies en Talking Stick Instituut.

FR-NK heeft een paar bijzondere impactvolle trainingen. Deze zijn er 1-daagse en meerdaagse. Hierin staan persoonlijke en ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en/of teamontwikkeling centraal. Te volgen als inhouse of al open inschrijving. Met het sausje Zuid-Afrika en Korps Mariniers.

IN-COMPANY TRAININGEN
Deze trainingen gaan over leiderschap, teamvorming en communicatie. Speciaal voor teams die het potentieel uit zich zelf en als team willen halen zoals bijv. managementteams, teams, Raden van Toezicht directieteams en zeker voor teams die willen oplijnen.
Interesse in een in-company training.

De werkwijze: Bewustwordend, interactief, leuk, inspirerend en praktisch: vandaag geleerd, morgen toegepast en altijd met oog voor de situatie en de mens!

FR-NK als trainer
FR-NK is oud-marinier en het Korps Mariniers staat symbool voor een krachtig team, werkt vanuit de kernwaarden: Verbondenheid, Kracht & Toewijding, en WIJ komen tot buitengewone bijzondere prestaties zoals zijn roeitocht naar Londen.   

De Ubuntu-filosofie zegt: “ik ben omdat WIJ zijn”. Ubuntu staat voor WIJ – je bent niets zonder die ander – staat o.a. voor gelijkwaardigheid, diversiteit en zorgzaamheid.  In zijn reizen naar Zuid-Afrika ontdekte FR-NK deze verbindende kracht.
FR-NK ontwikkelde enkele speciale trainingen. Het beste van een grootst leider – icoon mandela, het beste van enkele culturen – Ubuntu en Korps Mariniers.

Teamtraining van het jaar
Twee culturen, de ene zegt: “leave no man behind” de ander zegt: “heb zorg voor elkaar”.  Een wereldse unieke combinatie. FR-NK – Ubuntu Marinier – brengt beide samen in zijn lezingen, workshop en trainingen. Gegarandeerd inzichten je laten groeien als leider en als team. Eigenlijk een must voor elk team om dit te ervaren.

 • Wil je de kracht ontdekken van het beste van 2 culturen? 
 • Wil je met je team Volle Kracht Vooruit? 
 • Of wil je een volle zaal raken rondom teamvorming en WIJ-gevoel?
 • Zoek je een inspirerende spreker voor je teamdag of event?
 • Wil je leren hoe je op elkaar kunt bouwen, vertrouwen en het WIJ-gevoel versterken?
 • Wil je meer weten over de kracht van Korps Mariniers, Ubuntu of zijn FR-NK’s roeitocht naar Londen?

“Ubuntu: ik ben omdat WIJ zijn, leverde prachtige nieuwe en direct toepasbare inzichten op voor ons team”

George Huisman, Wagterveld Zorg

Kortom interesse in wat de Ubuntu Mariner kan doen. Ook los te boeken op onderdeel Ubuntu of Korps Mariners.

Trainer

In 2003 richtte FR-NK – Frank Rekers – 4Human Training, Coaching & Advies op. Doel om het potentieel uit teams en individuen te halen. Meer dan 10.000 mensen zijn getraind. Soms een hele organisatie, soms een team en soms vanuit een open inschrijving.

Alles begint bij een kennismaking en intake. Deze is vrijblijvend. Interesse? vraag direct aan


“Ik kan het beste niet kiezen, het beste kiest mij”

FR-NK – Frank Rekers

Ontdek deze verbindende kracht. Neem direct contact op voor een lezing, workshop of training van FR-NK Ubuntu Marinier. Heb je speciale wensen? Neem contact op.

Neem contact op voor een lezing of workshop:

Frank spreekt over de thema’s:

Teamvorming – Waarden – Korps Mariniers – Ubuntu – Verandering – Samenwerken – Leiderschap – Mindset