Ik FR-NK

ik ben oud-marinier …. nee, wie ben je?
ik ben ondernemer …. nee, wie ben je?
ik ben spreker …. nee, wie ben je?
ik ben trainer …. nee, wie ben je?
ik ben coach …. nee, wie ben je?
ik ben voorzitter Raad van Toezicht …. nee, wie ben je?
ik ben partner …. nee, wie ben je?
ik ben vader van 4 dochters …. nee, wie ben je?
ik ben zoon …. nee, wie ben je?
ik ben vriend …. nee, wie ben je?
ik ben inspirator …. nee, wie ben je?
ik ben trouwchauffeur …. nee, wie ben je?
humm …. ik hou van culturen …. nee, wie ben je?
ik ben ehh, heb passie voor leiderschap, Ubuntu, Mandela, teamvorming …. neee, Frank Rekers ….
Frank Rekers, wie ben je nou echt?
ik ben, ben gewoon een mens, ik ben FR-NK ….. oke, he he, dat bedoel ik nou!

FR-NK, Frank Rekers – geldt als de expert op gebied van samenwerken en leiderschap met de elementen Ubuntu, leiderschapslessen Mandela, Korps Mariniers en dialoog. Hij is oud-marinier, 30 jaar ondernemer – heeft diverse bedrijven gehad – eigenaar van 4Human Training, Coaching & Advies sinds 2003,  woont samen, heeft 4 dochters, roeide met buddy’s van Londen naar Rotterdam, verdiepte zich in andere culturen rondom samenwerken, communicatie en leiderschap waaronder Korps Mariniers en zichtbaar maken van kernwaarden Verbondenheid, Kracht & Toewijding, de Ubuntu-gedachte: ik ben omdat WIJ zijn, de leiderschapsstijl van Mandela en de communicatievorm dialoog met de Talking Stick-methode. Hij richtte daarvoor het Talking Stick Instituut op. FR-NK is auteur, heeft diverse bestuurdersrollen vervuld en zit in Raad van Toezicht (als voorzitter) bij scholengemeenschap. FR-NK: “het leven bestaat voor mij van waarde en betekenis willen zijn, anderen incl. mijzelf daarin prikkelen en uitdagen waardoor men het potentieel benut”

FR-NK is oprichter en eigenaar van 4Human Training, Coaching & Advies (2003). Hij is founder van Talking Stick Instituut (2019). Bij het Talking Stick Instituut staat dialoog centraal waarbij er gebruikt wordt gemaakt van origineel handgemaakte Talking Stick uit Zuid-Afrika. Hij roeide in 2015 met zijn mariniersbuddy’s van Rotterdam naar Londen. Hij schreef er een boek over ”van Droom naar Werkelijkheid” en meer hierover vind je op pagina www.vandroomnaarwerklijkheid.nl

Volg FR-NK

FR-NK: “Ik word gedreven om het beste uit mijzelf en uit anderen te halen. Het is een roeping om mensen te laten floreren en om teams en organisaties te raken en in beweging te krijgen. Ik heb gewoonweg een diepere interesse in de mens, in culturen en waarom we zoals we handelen. Ik kan er slecht tegen als men zichzelf beperkt. Daarnaast geloof ik altijd in het goede van de mens, in waarden als verbindende factor en in oplossingen. Zo sta ik ook in het leven te staan en dat maakt wie ik ben”.

Ik kan het beste niet kiezen, het beste kiest mij!

Frank Rekers

Met zijn persoonlijke ervaringen en verhalen inspireert FR-NK organisaties en teams over leiderschap, samenwerking en veerkracht in tijden van verandering. Zo houdt hij op verrassende wijze, met bewustwording  en met een vleugje humor professionals, managers, ondernemers en medewerkers een spiegel voor.

De 4Human cirkel symboliseert mijn visie en werkwijze.
De basis in mijn werk is om stil te staan bij het hogere doel. Kernwaarden (waar je voor staat en waar je voor gaat) geven hieraan richting. Het gewaagde doel geeft richting aan je dromen. Gedragsregels is de norm – hoe dien je te handelen, te denken, te doorbreken – om dit alles te realiseren.

FR-NK Ubuntu Marinier

FR-NK is een veelgevraagd spreker voor teamdagen of events. Hij put uit zeer een rijke persoonlijke ervaringen, levenslessen, 25 jaar ondernemerservaring, is oud-marinier en heeft zich in zijn reizen naar Zuid-Afrika laten Inspireren door deze cultuur, de dialoog, het gedachtegoed van Mandela. Deze unieke mix vertaald hij naar de doelgroep. Gegarandeerd raken en uniek! FR-NK’s missie is om van waarde en betekenis te zijn en tijdens zijn lezingen (of workshop) zal hij komen met gegarandeerd nieuwe inzichten die je raken.


“Leave no man behind”

Oud-Marinier Fr-nk – frank Rekers

Ontdek de verbindende kracht FR-NK.

Neem contact op voor een lezing, workshop, training. Speciale wensen? Leg het voor

Thema’s

Teamvorming – Waarden – Korps Mariniers – Ubuntu – Verandering – Samenwerken – Leiderschap – Mindset

Referenties