FR-NK als schrijver en spreker

FR-NK – Frank Rekers – is auteur en mede-auteur van enkele boeken. Hij is columnist, schreef voor diverse bladen, verschijnt regelmatig in de media, schrijft blogs en deed jaren lang interviews met bekende Nederlanders of markante ondernemers (alla Villa Felderhof) onder de titel “De Mens Achter”

FR-NK’s boeken

FR-NK schreef enkele boeken en was mede-auteur. Zijn bestseller is ”van Droom naar Werkelijkheid” waarin hij zijn roeitocht met oud-mariniers beschrijft van Rotterdam naar Londen.

Boeken van FR-NK:
– Het Mensisme-boek, met interviews met bekende Nederlanders en markante ondernemers.
– Handboek voor Coaching, deel 2 mental coaching: mede-auteur
– van Droom naar Werkelijkheid Bestel hier

FR-NK’s blogs

Hier lees je diverse blogs en nieuws van FR-NK. FR-NK schrijft over leiderschap, teamvorming, communicatie & dialoog, zingeving, waarden, ethiek en allerhande zaken die hem ingegeven worden.

Hier vind zijn nieuws en blogs.

FR-NK’s columns

FR-NK is naast een gevraagd spreker ook schrijver van columns voor diverse bladen en magazines. o.a. voor Business Magazine, Gastvrije Zorg, Coaching Jaargids, Sanec e.d.

Hier vind je een overzicht van zijn columns.

FR-NK in de media

FR-NK is regelmatig is de pers of in de publiciteit. Een klein overzicht hiervan vind je hier.

FR-NK en “De Mens Achter” interviews

FR-NK interviewde jarenlang bekende Nederlanders en markante ondernemers onder de titel “De Mens Achter”, alla Villa Felderhof. Het ging niet over de prestatie maar over de ooh interessante mens met zijn levenservaringen en hoogte- en dieptepunten.

Interviews waren er ondermeer met Radio DJ Edwin Evers, Minister Henk Kamp, Erben Wennemars, Jean-Marie Pfaff, Gerard Sanderink, Tjerk Bogtstra, Gertjan Verbeek, de kleinzoon van Nelson Mandela Mandla Mandela, Paul de Blot (FR-NK’s meester en leraar) en vele anderen. Link naar de interviews.

NIEUW: De Mensisme-workshop “De Mens Achter” voor teams en organisaties om waardevolle samenwerkingen te crëeren door te kijken naar de mens achter …. bijv. je collega, leidinggevende en/of werkgever. Unieke methodiek incl. werkboek met FR-NK’s interviews. Informeer direct hier

BOEK “De Mensisme-workshop” – De Mens Achter …..

De Mensisme-workshop: speciaal programma waarin teams elkaar beter dienen leren te kennen, meer verbinding willen, dialoog willen bevorderen en het beste in elkaar het beste uit elkaar willen halen.  Dit aan de hand van “”De Mens Achter ….” interviews, incl. werkboek.

  • Wil je een rakende lezing, waarbeurd, met persoonlijke ervaringen en -lessen? 
  • Zoek je een inspirerend spreker voor je teamdag of event? 
  • Wil je leren hoe je op elkaar kunt bouwen, vertrouwen en het WIJ-gevoel versterken?
  • Wil je inzichten op gebied van persoonlijk leiderschap?
  • Wil je meer weten over de kracht van Ubuntu, Korps Mariniers, FR-NK’s roeitocht naar Londen?

Zijn lezingen en workshops zijn verrijkende en inspirerende leiderschaps- en teamlessen en wat we kunnen leren van Het Korps Mariniers, de kernwaarden, 25 jaar ondernemerschap, zijn roeitocht naar Londen, aangevuld met levenslessen en ervaringen Zuid-Afrika. Keynotes van FR-NK:

TIP: Lezing met Boek “van Droom naar Werkelijkheid”
Dit is de titel van het boek – een waar gebeurd verhaal – geschreven door Frank Rekers n.a.v. zijn roei-challenge met oud-mariniers van Rotterdam naar Londen. FR-NK: “Er waren duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en duizenden redenen geweest om de voorbereiding te staken. Toch werd het een groots teamsucces”.

Aanbod voor lezing, als gastspreker of workshop “van Droom naar Werkelijkheid”
1. over teamsucces: over de roeitocht van Rotterdam naar Londen
2. over persoonlijke leiderschap: met de 4D’s van succes hoe je als team en persoonlijk je dromen 
    verwezenlijkt

“van Droom naar Werkelijkheid”

Fr-nk’s bestseller

FR-NK spreekt over leiderchap, teamvorming, waarden, verandering, Ubuntu, zijn periode als Marinier, zijn roeitocht van Rotterdam naar Londen. Lezingen en workshops maken veelal diepe indruk doordat het geen theoretisch verhaal is maar hij alles zelf heeft ervaren en doorleeft. Gegarandeerd rakend!


FRANK FR-NK.nl

“ik ben omdat WIJ zijn”

Frank Rekers
voor lezingen,workshops of als procesbegeleider

Wil je FR-NK uitnodigen voor een workshop of als spreker?

Teamvorming – Waarden – Korps Mariniers – Ubuntu – Verandering – Samenwerken – Leiderschap – Mindset

Impressie