FR-NK als coach

 • Zoek je een coach met veel ondernemers- en levenservaring?
 • Zoek je als team het beste van 2 culturen – Ubuntu & Korps Mariniers – ?
 • Een coach die je persoonlijk en zakelijk laat groeien?
 • Zoek je een leiderschapscoach?
 • Zoek je een ondernemerscoach?
 • Ben je ZZP”er met dromen die jij wilt realiseren?
 • Zoek je een teamcoach die het team boven zichzelf uit laat stijgen?

FR-NK heeft een ervaren en gerijpte coach die richt zich op teams, ondernemers, leidinggevenden, managers en mensen die zich herkennen en zich aangesproken door zijn expertises, aanpak en op hoog-risico-beroepen, de zorg, onderwijs en op mensen die echt willen, die vastlopen en echt verandering willen in het leven en of/werk en hun dromen willen waarmaken.

T.b.v. teambegleiding zijn er speciale programma’, voor speciale teams zoals directieteams, managementteams, Raden van Toezicht. En die zich aangesproken voelen door zijn verrijkende gedachtegoed: Ubuntu, zijn mariniersverleden, leiderschap Mandela en dit willen leren van levenservaringen FR-NK aangevuld met deze verrijkende impulsen. 

Wil je grootste dromen realiseren, wil je als team dromen waarmaken en meters maken? Contact voor eerste kennismaking, die is gratis. 1 op 1 coaching doe ik beperkt vanwege beschikbaarheid.

FR-NK is oud-marinier en het Korps Mariniers staat symbool voor een krachtig leiderschap en teamvormig, werkt vanuit de kernwaarden: Verbondenheid, Kracht & Toewijding, en WIJ komen tot buitengewone bijzondere prestaties zoals zijn roeitocht naar Londen.   

De Ubuntu-filosofie zegt:: “ik ben omdat WIJ zijn”. Ubuntu staat voor WIJ – je bent niets zonder die ander – staat o.a. voor gelijkwaardigheid, diversiteit en zorgzaamheid.  In zijn reizen naar Zuid-Afrika ontdekte FR-NK deze verbindende kracht.

Twee culturen, de ene zegt: leave no man behind, de ander zegt: heb zorg voor elkaar.  Een wereldse unieke combinatie. FR-NK – Ubuntu Marinier – brengt beide samen in zijn lezingen, workshop en trainingen. Gegarandeerd inzichten je laten groeien als leider en als team. Eigenlijk een must voor elk team om dit te ervaren.

 • Wil je de kracht ontdekken van het beste van 2 culturen? 
 • Wil je met je team Volle Kracht Vooruit? 
 • Of wil je een een coach die je i nbewegin krijgt?
 • Zoek je een inspirerende coach, zijn verhalen/ ervaringen geven erkenning en daarmee begrip?
 • Wil je leren hoe je op koers en richting geeft aan je eigen leven?
 • Wil je meer weten over de kracht van Korps Mariniers, Ubuntu of zijn FR-NK’s roeitocht naar Londen? Zoek je een teamcoach?

De beste coach? Dat ben jezelf!

Frank Rekers

Kortom interesse in wat de Ubuntu Mariner kan doen. Ook los te boeken op onderdeel Ubuntu of Korps Mariniers. 

Met zijn persoonlijke ervaringen en verhaal inspireert FR-NK organisaties over leiderschap, samenwerking en veerkracht in tijden van verandering. Zo houdt hij op verrassende wijze, met bewustwording, met een vleugje humor professionals, managers, ondernemers en medewerkers een spiegel voor.

Frank Rekers Teamcoaching

FR-NK als SPREKER?

FR-NK is een veelgevraagd spreker voor teamdagen of events. Hij put uit zeer een rijke persoonlijke ervaringen, levenslessen, 25 jaar ondernemerservaring, is oud-marinier en heeft zich in zijn reizen naar Zuid-Afrika laten Inspireren door deze cultuur, de dialoog, het gedachtegoed van Mandela. Deze unieke mix vertaald hij naar de doelgroep. Gegarandeerd raken en uniek! FR-NK’s missie is om van waarde en betekenis te zijn en tijdens zijn lezingen (of workshop) zal hij komen met gegarandeerd nieuwe inzichten die je raken.


Klantervaringen over FR-NK: Frank Rekers

“FRANK ZAG KANS IN ENKELE SESSIE MIJ INZICHT TE GEVEN IN DE HUIDIGE ‘STATUS’, EN MIJ TE PRIKKELEN DOOR TE PAKKEN EN VERTROUWEN TE HEBBEN IN MIJZELF EN DE KEUZES DIE IK MAAK/HEB TE MAKEN. FRANK SPEELDE KUNDIG IN OP MIJN SITUATIE, MET GERICHTE VRAGEN EN NUTTIGE THEORIE/LITERATUUR”

HET TRAJECT WAS PRETTIG, NODIG EN ZINVOL.

 Govert Lahm, ondernemer

Heb je interesse? Of een speciale vraag

FR-NK coacht op:

Teamvorming – Waarden – ken jezelf – doelen – Verandering – Samenwerken – Leiderschap – Mindset – zingeving

————————————————————————————————————————————-

Referenties