“Lezing 18 juli Mandela Day door FR-NK”

Lezing op 18 juli tijdens Mandela Day: “Nelson Mandela & Ubuntu (ik ben omdat WIJ zijn) door Frank Rekers met muzikale intermezzo door de Zuid-Afrikaanse zanger Simba Ci

Mandela = Ubuntu en Ubuntu = Mandela. Tijdens deze boeiende lezing zal Frank Rekers ingaan de levens- en leiderschapslessen van Mandela, op de Afrikaanse filosofie van verzoening, over dialoog en hoe Mandela deze toepaste met een Talking stick. De lezing zal je raken en wordt opgeluisterd met een muzikale intermezzo door de Zuid-Afrikaanse zanger Simba ci.

Unieke lezing waarbij Frank Rekers waardevolle inzichten aanreikt. Kom naar deze lezing, sta even stil bij de geboortedag van Mandela en verrijk je met inzichten hoe Mandela altijd verbinding zocht in een wereld vol met tegenstellingen. En u zult een verrassing zien!

Je hoort de verhalen over Mandela door FR-NK (Frank Rekers specialist leiderschapstijl Nelson Mandela) die je raken.

De lezing is bewustwordend, inspirerend, interactief, verhalend en volgens het principe: “vandaag geleerd, morgen toegepast”.

Nelson Mandela Day:
De Nelson Mandela-dag – in het Engels: Mandela Day – vindt elk jaar plaats op 18 juli om wereldwijd mensen op te roepen zich in te spannen voor de wereldvrede door 67 minuten van zijn of haar tijd belangeloos hulp te verlenen aan anderen. Het idee is oorspronkelijk van de organisatie “46664”, die op 18 juli 2002 tijdens haar oprichting de mensen vroeg een donatie te doen. Geen geld, maar iets van hun tijd. De dag waarop Mandela 92 jaar werd, kon er worden teruggekeken op een leven waarin hij 67 jaar heeft ingezet voor mensenrechten en gelijkheid voor iedereen. Zowel als advocaat als in de tijd dat hij als politiek gevangene 27 jaar vastzat. Op voordracht van de Zuid-Afrikaanse ambassadeur Baso Sangqu is deze dag in 2010 door de Verenigde Naties officieel uitgeroepen. Dit jaar zou Nelson Mandeal 105 geworden zijn. 

Over de spreker 
Frank Rekers – FR-NK – is gespecialiseerd in de leiderschapsstijl van Nelson Mandela, de Ubuntu-filosofie (ik ben omdat WIJ zijn) en expert in dialoogvoering volgens de Talking Stick-methode. Hij is veelgevraagd spreker en trainer rondom deze thema’s. De afgelopen jaren was hij hoofdspreker tijden Mandela Day in Den Haag bij het standbeeld Mandela.

Over de zanger Simba Ci
Simba CI is een bekende Zuid-Afrikaanse muzikant uit Pretoria, een dynamische fusionartiest die elementen van Afro-pop, reggae en soulmuziek vertolkt. Simba CI streeft als singer-songwriter ernaar het aanzien van de Afrikaanse muziek te veranderen door het publiek mee te nemen op een reis naar een muziektijdperk van soul, kunst, live instrumenten, passie en liefde. Hij wil de harten van zijn publiek en de muziekindustrie veroveren met een soulmix van live hedendaagse en inheemse Afrikaanse instrumenten die hij “African Street-Motown” noemde.

Lezing op 18 juli tijdens Mandela Day: “Nelson Mandela & Ubuntu (ik ben omdat WIJ zijn) door Frank Rekers met muzikale intermezzo door de Zuid-Afrikaanse zanger Simba Ci.

Binnen

Wanneer:
18 juli 2023
Locatie;
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo

Deze bijeenkomst is gratis

Nelson Mandela leiderschap

Wanneer:
18 juli 2023
Locatie;
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44, 7551 HV Hengelo

Deze bijeenkomst is gratis

Aanmelden is wenselijk. stuur een mail naar info@wordpress-1193985-4332250.cloudwaysapps.com
Meld je direct aan want vol is vol!

  Neem hier contact om voor je inschrijving, vrijblijvend advies, een offerte, je verzoek, vraag of wat je maar delen wilt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Met Songwriter Simba Ci uit Zuid-Afrika”

  • be the connected leader
  • be respect
  • be the dialogue
  • be yourself

   Neem hier contact om voor je inschrijving, vrijblijvend advies, een offerte, je verzoek, vraag of wat je maar delen wilt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.