TEST B.V UBUNTU MARINIER

FR-NK is oud-marinier en het Korps Mariniers staat symbool voor een krachtig team, werkt vanuit de kernwaarden: Verbondenheid, Kracht & Toewijding, en WIJ komen tot buitengewone bijzondere prestaties zoals zijn roeitocht naar Londen.   

De Ubuntu-filosofie zegt “ik ben omdat WIJ zijn”. Ubuntu staat voor WIJ – je bent niets zonder die ander – staat o.a. voor gelijkwaardigheid, diversiteit en zorgzaamheid.  In zijn reizen naar Zuid-Afrika ontdekte FR-NK deze verbindende kracht.

Hier komt een tekst te staan over betreffende trainingHier komt een tekst te staan over betreffende trainingHier komt een tekst te staan over betreffende trainingHier komt een tekst te staan over betreffende training

Twee culturen, de ene zegt: â€œleave no man behind”, de ander zegt: â€œheb zorg voor elkaar”.  Een wereldse unieke combinatie. FR-NK – Ubuntu Marinier – brengt beide samen in zijn lezingen, workshop en trainingen. Gegarandeerd inzichten je laten groeien als leider en als team. Eigenlijk een must voor elk team om dit te ervaren.

TEKST etc etc