‘Mandela Day 18 juli lezing, het Rusttheater met Mandela expert FR-NK’

Mandela Day is een jaarlijkse wereldwijde viering die plaatsvindt op 18 juli om het leven en de erfenis van Nelson Mandela te eren. Deze dag is een oproep tot actie voor individuen, gemeenschappen en organisaties om de tijd te nemen om na te denken over de waarden en principes van Mandela en om een ​​positieve impact te maken in hun eigen gemeenschap.

Een 2,5 uur durende inspiratiebijeenkomst:

 • ontdek de inspirerende reis van Nelson Mandela in een unieke lezing van 67 minuten – een eerbetoon aan de 67 jaar die hij streed voor vrijheid. Mandela-expert Frank Rekers neemt je mee naar het hart van Robbeneiland, de plek waar Mandela kracht en rust vond tijdens zijn gevangenschap. Ontdek hoe deze transformatie tot stand kwam in de boeiende lezing: “Robbeneiland, de transformatieplek van Mandela.”
 • Jan Steggink, de oprichter van Het Rusttheater, vertelt het fascinerende verhaal achter het ontstaan van dit bijzondere theater. Hij verteld over energetische vrijheid, transformatie en het najagen van dromen en een zielsmissie, geïnspireerd door de weg die Mandela bewandelde.
 • Laat je meevoeren door de inspirerende live-muziek van de Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Simba Ci, die deze bijeenkomst tot leven brengt met zijn prachtige klanken.
 • Als kers op de taart presenteren we een verrassende introductie van de menukaart van de transformatieplek – een culinaire reis die je niet wilt missen!

Deze bijeenkomst vindt plaats van 15.00 uur tot circa 17.30 uur en is gratis toegankelijk. Na de lezing nodigen we je uit voor een culinaire reis met een Zuid-Afrikaanse Braai, inclusief een drankje. Voor zowel de lezing als de Braai dient men zich vooraf aan te melden. De bijdrage voor de Braai bedraagt € 35.

Programma 2024

14.30 – 15.00 uur Inloop met welkomstmuziek Zuid-Afrikaanse zanger Simba Ci
15.00 uur Lezing door Frank Rekers (kenner leiderschap Nelson Mandela) over Mandela en zijn gevangenschap: “Robbeneiland, de transformatieplek van Mandela”
16.07 – 16.30 uur: Intermezzo met muziek Simba Ci
16.30 – 17.00 uur: Jan Steggink over zijn transformatiereis naar ontstaan Het Rusttheater
17.00 – 17.10 uur: Verrassing introductie menukaart Tranformatieplek
17.10 uur: drankje en afsluiting
17.30 uur:Zuid-Afrikaanse Braai
De lezing is gratis en voor de Zuid-Afrikaanse Braai wordt een bijdrage gevraagd van € 35. Drankjes worden apart afgerekend.

Impressie Mandela Day vorige jaren klik hier

Herdenking van de geboortedag van Nelson Mandela in Het Rusttheater te Reutum. Dit jaar op een inspirerende locatie voor transformatie, waar bewustzijn in beweging wordt gebracht, door stap voor stap je authentieke ik te (her)ontdekken!

18 juli
Aanvang 15.00 uur

Wanneer: 18 juli 2024
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 17.30 uur
Deelname: gratis

Aansluitend Zuid-Afrikaanse Braai (optineel) tegen € 35
Locatie: Het Rusttheater, Ootmarsumseweg 320 te Reutum
met muziek van Simba Ci,
lezing Mandela expert Frank Rekers,
lezing eigenaar Jan Steggink van Het Rusttheater

Nelson Mandela leiderschap

Bijwonen Mandela Day is gratis. Nadien is er een Zuid-Afrikaanse Braai, bijdrage daarvoor is € 35

Schrijf je direct hieronder in!
Max. 75 plaatsen

  Neem hier contact om voor je inschrijving, vrijblijvend advies, een offerte, je verzoek, vraag of wat je maar delen wilt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


  Interesse in een lezing, workshop , training leiderschapslessen Nelson Mandela

  Vraag naar de mogelijkheden!

   Neem hier contact om voor je inschrijving, vrijblijvend advies, een offerte, je verzoek, vraag of wat je maar delen wilt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.