Impressie Mandela Day 2020: 18 juli

Webinar leiderschapslessen Nelson Mandela                   

In navolging van de eerste Mandela Day in 2018 en 2019 is er vanwege Covid-19 gekozen voor een andere vorm nl. een toegankelijk Webinar.  

Titel : Uniek inspirerend Webinar “Leiderschapslessen volgens Nelson Mandela” op Mandela Day

Doel : Inspiratie op doen over leiderschap volgens principes Nelson Mandela en zijn bijdrage aan een betere wereld.

Aanmelden kan via info@mandeladay.nl of via info@4human.nl je krijgt dan van te voren de link met de uitnodiging.

Programma:

 • De Ubuntu-filosofie: de WIJ-gedachte
 • Levensvisie en levensdoelen
 • Verzoening
 • Angst/ geen angst: omgaan met angst
 • Energie: de denkrichting en levenshouding
 • Luisteren
 • Ken jezelf

De achtergrond:  Mandela Day gaat over veranderen van de wereld ten goede, precies zoals Nelson Mandela dat elke dag deed. Op 18 juli 2020 zou Mandela 102 zijn geworden. Door iedere dag een beetje tijd te geven aan het maken van een verandering die dicht bij je hart ligt of door een beetje tijd te geven om het verschil te maken voor het leven van iemand anders, kun je beginnen de wereld om je heen te veranderen. En er zijn veel manieren om een ​​verschil te maken. Begin met waar je gepassioneerd over bent en waar je weet dat je acties een blijvende impact zullen hebben.

Leer in dit Webinar hoe Mandela omging in crisistijden en leer hoe jij hiermee kunt omgaan in deze tijd?

 • Wil jij zingeving, levensinvulling?
 • Wil je leren omgaan met veranderende tijden?
 • Wil je leren van de leiderschapslessen Nelson Mandela?
 • Wil je een inspiratiemoment met nieuwe inzichten?

Laat je inspireren door een van werelds grootste leiders die we gekend hebben. Mandela zat maar liefst 27 jaren gevangen en hij had een visie en hield in moeilijke tijden hieraan vast. Hij kende angst. Hoe hij omging met angst hoor je in dit webinar. Evenals hoe hij maakt gebruik maakte van de kracht van de Ubuntu-filosofie ”Ik ben omdat wij zijn” en het belang van het hebben van waarden. Je hoort de sleutels van succes in veranderende en crisistijden.

Dit wordt gestoeld met voorbeelden hoe Frank Rekers dit in zijn persoonlijk leven toepast. Frank Rekers, specialist in de mens en leider Nelson Mandela, maakt de op een inspirerende en bewustwordende manier de vertaalslag wat hiervan kunt leren van en hoe jij dit in je leven kun toepassen.  Kom erbij en leer dan bij dit uniek webinar.

Waarom 67?

Nelson Mandela zette zich 67 jaren in voor de wereldvrede. Zijn kernwaarde was gelijkswaardigheid. iedereen was voor hem gelijk, hij dacht niet in zwart/wit. Iedereen heeft tenlslotte een rood hart.

Nelson Mandela was een van de grootste wereldleiders die we kennen. Frank Rekers verdiepte zich in de leiderschapsstijl van Nelson Mandela, de Ubuntu-filosofie, in de kracht van verzoening en de wijze van samenwerken middels dialoog. Daarvan kan eenieder veel leren volgens Frank.

Sfeerimpressie met foto’s

Frank Rekers
Frank deelt op een inspirerende en bewustwordende manier de essentie van De Ubuntu-filosofie: “Ik ben omdat wij zijn”. De filosofie die ingaat over respect en over samenwerking en je voorgoed anders laat kijken naar situaties.

De locatie:
Online i.v.m. Covid-19.

Musici: Simba Ci
Simba CI is een fusionartiest uit Pretoria, die Afro-pop, reggae, soulmuziekelementen uitvoert die hij Afro-Street-motown noemt.

PARTNERS Mandela Day 2019  
SANEC
The Southern African – Netherlands Chamber of Commerce, SANEC, is the key intermediary agency for companies, organisations and entrepreneurs doing business ofr seeking doing business in and between the Netherlands ans South-Africa.
Talking Stick Instituut
Het Talking Stick Instituut is gespecialiseerd in effectieve communicatie middels dialoog
4Human Training, Coaching & Advies
Specialist op gebied van persoonlijke-, team en organisatieontwikkeling.  

Enjoy the experience and feel the South-Africa Culture. After this day, be every day great by a little Mandela!


Sfeerimpressie Mandela Day 18 juli 2018

FR-NK – Frank Rekers –
organisator Mandela Day

Mandela Day met leiderschapslessen Nelson Mandela

Teamvorming – Respect – luisteren – Waarden – Ubuntu – Talking Stick – Leiderschap – Mindset – Dialoog – Verzoening – Zelfkennis

Lezingen, workshop, trainingen