Interview RTV Oost EDNED

Dan is het mooi weer en wordt je gebeld om je advies te geven bij RTV Oost om iets te vinden van gastvrijheid. Diezefde avond schoof ik aan in het programma EDNED: En Dan Nog Even Dit van RTV Oost.

Al jaren lang verzorg ik gastvrijheidstrainingen- en trajecten bij vele organisaties en in bijzonder in de branches horeca en zorg- en welzijn. Mede vanwege de columns die ik schreef in magazines en in o.a. Gastvrije Zorg kwam men bij mij terecht.

Gastvrijheid is beleving creëren!

Kan het anders?
Ja natuurlijk, de boodschap van zo’n bureau had ook anders kunnen zijn in de sfeer van eerlijkheid en rechtvaardigheid. Dat zou verbindend werken i.p.v. een deze opruiende boodschap. 

Kritische maatschappij

In deze uitzending deel ik mijn ervaring van een steeds kritisch wordende maatschappij waarin klanten steeds meer eisen stellen. Gastvrijheid wordt steeds belangrijker om ons te onderscheiden en klanten aan ons te binden. Commercieel gezien levert dient ook meer omzet en winst op.

Er zijn 4 niveaus van gastvrijheid:

  • Service
  • Klantgerichtheid
  • Gastgerichtheid
  • Beleving

Gastvrijheid is een levenshouding en daarmee een keuze

Beleving is de hoogste vorm en is een waardevolle blijvende positieve ervaring die mensen voor de rest van hun leven meenemen. Men praat erover.   

Link uitzending

Wil je de uitzending in zijn geheel zien?
Dan vind je hier de link naar de uitzending.

Link uitzending RTV Oost Frank Rekers

Over FR-NK – Frank Rekers –

Frank Rekers positonering onder de merknaam FR-NK, hij is ook oprichter van 4Human Training, Coaching & Advies en Talking Stick Instituut en geeft teamtrainingen die de essentie raken. Daarbij maakt hij gebruik van elementen van andere culturen. Zoals Korps Mariniers en de Ubuntu-filosofie uit Zuid-Afrika. FR-NK verzorgt trainingen op gebied van leiderschap, teamvorming en coacht leidinggevenden, ondernemers en coaches in hun ontwikkeling. Deze gaan over doelen, waarden, leiderschap, teamvorming en de kracht van het buddy-systeem. Interessant voor teamdagen, events, congressen, teamuitjes, ondernemersvereningen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *