Dialoog: trainingen, workshops, lezingen

Leer de kracht van de dialoog in te zetten / te gebruiken, dan moet je wel weten hoe! Leer zelf of als team de effectiviteit van de dialoog. Debat en discussie geeft afstand en leid vaak afstand en tot verschillen. Dialoog is de communicatievorm en in te zetten voor vele doelen. Voor effectief vergaderen, om meer verbinding te creëren, bij conflicthantering, voor meer draagvlak keuzes, bij organisatievraagstukken en maatschappelijke thema’s.

🟠 Ontwikkel de teamgeest, groei in persoonlijk leiderschap, verbeter de samenwerking
🟠 Bewustwordend, interactief, leuk, inspirerend, rakend
🟠 Praktisch: vandaag geleerd, morgen toegepast!

Aanbod suggesties

Training dialoogvoering: effectief samenwerken

Interesse om dialoog toe te passen? Wellicht is er een idee of wil je dat we meedenken?

Dialoog valt uitstekend in te zetten op diverse terreinen: Effectief vergaderen, betere samenwerking, bij brainstorm sessies, bij maatschappelijke situaties, burgerschapvraagstukken, inclusie, diversiteit, bij conflicthantering, voor meer draagvlak bij keuzes.

🟠 Wij bieden voor elk vraagstuk een oplossing 🟠Wij denken graag mee
🟠 Interesse? Stuur direct een mail naar frank@wordpress-1193985-4332250.cloudwaysapps.com

Eendaagse communicatietraining Dialoog met de Talking Stick

Wil je de kracht van de de dialoog ervaren? Wil je effectiever communiceren? Wil je beter samenwerken? 
Dan is deze eendaagse training iets voor jou. In één dag leer je een vorm van communiceren die je helpt effectiever met je omgeving samen te werken. Je leert hoe je deze zelf kunt toepassen of kunt aanreiken naar je omgeving. Tijdens deze interactieve dag wordt er veel geoefend waarmee het een praktisch gehalte heeft.

🟠 Dinsdag 22 juni (er zijn nog enkele plekken)

Alle informatie en schrijf je direct in via Talking Stick Instituut

Workshop / lezing dialoog

Wil je een rakende lezing of workshop voor je event, congres, team, afdeling of hele organisatie? Wil je direct de samenwerking bevorderen en een andere kijk op communiceren ervaren? Dan is een interactieve workshop of lezing door Frank Rekers iets voor je! 

FR-NK neemt je mee naar inzichten die direct raken. De luistervaardigheid wordt op en humorvolle manier getoest. Hij trekt rakende vergelijkingen met de communicatievormen debat en discussie die we hier goed ontwikkeld hebben. 

Uitermate geschikt voor:
🟠 teamdagen 🟠events 🟠 congressen 🟠onderdeel van bedrijfsdag

Nieuw: E-training dialoogvoering met de Talking Stick-methode

Ervaar en ontdek de kracht van de dialoog via deze e-learning. De e-learning geeft inzicht en neemt je mee in de wijze waarop de Talking Stick wordt toegepast in Zuid-Afrika. Op een inzichtelijke en praktische manier ontdek je de kracht van de dialoog.

Over 2 maanden beschikbaar. Voorinschrijven kan nu van € 134 voor € 67


🟠 Bestel direct hier

Over FR-NK – Frank Rekers –

FR-NK is dialoogexpert en specialist dialoog met de Talking Stick-methode. Hij een zeer ervaren en gedreven trainer, coach en spreker. Zijn specialisaties zijn leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en de communicatievorm dialoog. FR-NK is oprichter van Talking Stick Instituut, is opleider van dialoogcoaches. De kleurrijke Talking Sticks laat hij maken in Zuid-Afrika en zijn te koop en beschikbaar in diverse formaten. Door zijn verdieping en ontmoetingen in Zuid-Afrika wordt hij gezien als de expert rondom de leiderschaplessen van Nelson Mandela, de filosofie Ubuntu “ik ben omdat WIJ zijn” en als expert rondom dialoog met de Talking Stick. Hij maakt de verbinding tussen deze culturen, leidrschapsstijlen en zijn persoonlijke ervaringen.

Waarom dialoog?

Dialoog geeft verbinding in relaties, in teams, geeft meer draagvlak bij keuzes en speelt in op de hoogste univesele waarden nl. erkenning en waardering en dat we allemaal gehoord willen worden. De toepassingen:

  • Voor teams die verbindend willen samenwerken
  • Voor effectieve communicatie en vergaderingen
  • Bij brainstormsessies
  • Voor verbinden samenwerken
  • Voor draagvalk bij keuzes
  • Voor verbindend leiderschap
  • Voor conflictsituaties
  • Om maatschappelijke vraagstukken zoals inclusie, diversiteit, grensoverschrijdend gedrag en burgerschap
  • Bij hoor en wederhoor vraagstukken
Talking Stick medium

Een Talking Stick kopen?

Koop een origineel handgemaakte Talking Stick door de Zulu’s. Prachtig en kleurrijk. Ze zijn er in diverse maten.

Ga hier naar onze webshop

Talking Stick pennen


“De Talking Stick symboliseert de dialoog en is het beste communicatiemiddel dat er bestaat”

Stephen Covey

Teamvorming – Waarden – Dialoog – Ubuntu – Samenwerken – Leiderschap – Luisteren – Samenwerking – Talking Stick – leiderschapsontwikkeling – Het goede gesprek – Verbinding – Erkenning & Waardering

Referenties